Här är fyra skäl till varför varje resenär till USA bör köpa besökare försäkring.

Av Chiranth Natraj

Besökare från hela världen kommer till USA på grund av dess olika attraktioner. Det lockar människor från alla hörn av världen genom att erbjuda en bättre livskvalitet och en uppsjö av möjligheter att driva en bättre framtid.

Av den anledningen är landet ett drömmål för en majoritet av folket.

Men när du besöker USA känns magiskt, skjuts att gå på ett sjukhus i landet kan vara så traumatisk som dyrt. Därför blir det mycket viktigare att köpa en besökares sjukförsäkring innan du bokar biljetterna till USA, om det inte är nödvändigt.

Vad är besökare sjukförsäkring?

Besökare sjukförsäkring är en speciell typ av försäkring som täcker de flesta akuta sjukvårdskostnader som åsamkas besökaren, medan du besöker landet för turism, företag, eller tillfälligt för något annat ändamål. En besökare definieras som någon som inte är permanent bosatt i landet; därför är besökarnas sjukförsäkring inte erbjuds av regeringen. Privata företag ger vanligtvis denna besökare sjukförsäkring planer till individer eller företag som sedan debiteras på en årlig, månatlig eller daglig basis.

Varför är besöksförsäkring viktigt?

För de flesta människor runt om i världen, detta kan vara förvirrande i viss mån hälso-och sjukvård i USA är inte gratis. Och det är inte bara för utlänningar, det är samma för lokalbefolkningen också.

När det gäller kostnader kostar ett genomsnittligt sjukhus runt $ 2,607 per dag i hela USA, med Kalifornien som står på toppen på $ 3,726 per dag. Wyoming, den billigaste på listan står runt $1,383. Och om du stannar i sängen över natten blir det ännu dyrare

Dessa siffror är alarmerande, även för familjer som bor i USA, bara föreställa sig hur skulle besökare känna om de måste betala så mycket.

Detta händer eftersom det inte finns några standardsystem som bestämmer vad ett sjukhus ska ta ut för en viss tjänst eller procedur — inklusive kostnaden för diagnos, sjukhusprissättning, laboratorietester, röntgenstrålar, operationer och mediciner också.

Ingen vill betala en sådan förlamande summa pengar. Därför är sjukförsäkring allmänt rekommenderas om du reser till USA.

Varför är besökare sjukförsäkring ett måste i USA?

Medicinsk i USA är dyrt: den första anledningen till att du definitivt bör köpa sjukförsäkring när du reser till USA är dess kostnad. Liksom alla andra avdelningar är medicinska och sjukhus också super dyra där.
Undvik förvirring av ett nytt medicinskt ekosystem: USA är ett annat land. Du har inte din familj läkare där, redo att hjälpa dig i händelse av en nödsituation. I sådana scenarier kan försäkringsleverantörerna hjälpa dig. Dessa leverantörer har bindningar med olika PPO eller föredragna leverantörsorganisationer, som täcker ett stort antal sjukhus och läkare i deras nätverk. Således, när det finns en nödsituation, behöver du bara ta en titt på listan och komma i kontakt med den medicinska hjälpen på din plats.
Undvik att betala ur fickan: vanligtvis kan läkare och sjukhus i PPO-nätverket fakturera försäkringsbolaget direkt. Således behöver du inte betala förskott och skicka in pappersarbete för ersättning.
Skydda hela din familj: besökare sjukförsäkring kan antingen köpas för dig själv eller inkludera hela familjen. Därför behöver du inte oroa dig för någon sjukdom eller olycka med dina familjemedlemmar under din vistelse.
Med denna information hoppas vi att du kan göra det mesta av din resa och utforska nya platser utan att oroa dig för din hälsa. Du kan också granska en ny artikel om besöksförsäkring med covid-19 täckning.

Dessutom, om du har några tvivel om ovanstående punkter, gärna nå ut till oss att veta mer.

Comments (0)

Lämna ett svar