Den ”coolaste” paviljongen på World Expo 2020 replikerar Jamaicas ethos som ett logistikcentrum som förbinder Amerika till världen

Av Akanksha Dean

Jamaica är alla ut och visa upp sina senaste uppfinningar och produkter på World Expo 2020, Dubai. Med temat ”Jamaica gör det flytta”, föreslår dess paviljong att oavsett om det är musik eller mat eller sport, Jamaica reser och länkar världen.

Paviljongen har sju zoner, som kommer att ge besökare möjlighet att uppleva visioner, resonanser och gom Jamaica, hur Jamaica flyttar världen och fungerar som en logistisk anslutning.

Paviljongen har en levande musikstudio som fokuserar några av de mest ikoniska jamaicanska musiker, artister och producenter; där människor kan höra jamaicansk musik, generera sin egen spellista och lås en känsla av livlig ön samtidigt njuta av äkta och konventionella rätter från några av de bästa jamaicanska kockarna med hjälp av olika kombinationer av örter och kryddor.

Ytterligare distinkt understrykning är en navigationsapp, för att komma åt den simulerade turnén och upptäcka Jamaica som turistmål.

Jamaicansk arkitekt Gordon Gill höjer landets flagga

Bakom all skönhet och storhet i den otroliga platsen för Expo 2020 Dubai är de briljanta sinnena ledda av Adrian Smith och Jamaicas alldeles egna Gordon Gill.

Gordon och Adrian gjorde definitivt saker flytta på Al Wasl Plaza i Dubai och lämnade världen att festa sina ögon på denna utsökta plats!

Det är en lysande prestation som utan tvekan höjer landets flagga riktigt super hög och på den globala scenen!! Hans betydande deltagande i denna världsutställning visar att ”Jamaica gör det flytta” och är hjärtslag i världen.

Adrian Smith + Gordon Gill Arkitektur är baserad i Chicago och var ansvarig för den gamla Master Plan Expo liksom den Arkitektoniska utformningen av Al Wasl Plaza med fem byggnader – två hotell, tre kontorsbyggnader och Spaljé. Trellis är världens största uppslukande projektion erfarenhet.

Al Wasl Plaza, den dominerande attraktionen utformad vara som+GG, inkluderar en svepande trädgård och presentation inställning gränsar till fem kontors-och hotellbyggnader. Plaza är skyddad av en 425 fot bred med 220 fot höga spaljé är den största sfären formade media scenen i världen.

På kvällarna omvandlar showpiece dagsljusparken till en livlig 360-graders uppslukande upplevelse som tillåter gruppupplevelser, samtidigt som man skapar en ikonisk särskiljningsförmåga som snabbt kan identifieras runt om i världen.

Utrymmet kan ordnas för att justera stora shower och händelser, samt bildas för att skapa en känsla av förtrogenhet för tysta tidsoperationer.

Världsutställningen förväntas locka 25 miljoner besök under 6 – månadersperioden.

Comments (0)

Lämna ett svar